Personal trainer hinta

Personal Trainerin hinta ei tarvi aina olla taivaissa, vaikka tavoitteet olisikin. PtPete.netin ja Suomineidon Personal Trainerin palvelut ovat juuri tällä hetkellä käytössäsi täysin veloituksetta.

Suomineidon Personal Trainer palvelu ei korvaa perinteistä pt-palvelua tai maksullisia nettivalmennuksia. Siitä huolimatta se tarjoaa täyden palvelun nettivalmennuksen seurattavaksi 30 päivälle.

Tässä ajassa sinulle on syntynyt upea kuva siitä, miten voit paremmin tulevaisuudessa vaalia tärkeintäsi…, sinun ja lähimmäistesi terveyttä.

Sinä mahdollistat sen!

Ilmaisen Suomineidon Personal Trainer -palvelun mahdollistat sinä! Tuet palvelun ylläpitoa tukemalla omaa hyvinvointiasi käyttämällä joko iHerb.comin tai Suomessa toimivan Fitnesstukku.fi:n palveluita ptpete.netin kumppanuusmarkkinointilinkkien kautta. Tämä tapa rahoittaa PT-palvelu on kaikille eduksi. Näin toimiessamme saamme tämän tuloksia tuottavan ohjelman mahdollisimman monelle suomalaiselle käyttöön. Kiitos kuuluu sinulle!

Tapoja vaikuttaa on monia

Mikäli et tarvitse edellämainittujen yritysten lisäravinteita, luonnontuotteita, liikuntavälineitä yms, niin voit silti olla suureksi avuksi.

Teemme kovasti työtä, jotta voimme yhdessä parantaa sinun, minun ja koko Suomen kansan hyvinvointia. Riittää toki, että olet mukana parantamassa Suomen kuntoa ja terveyttä itsesi kanssa, mutta jos Suomineidon PT on sinulle hyvä asia ja koet saavasi siitä arvoa, niin hienoksi kiitokseksi ja ”maksuksi” käy palvelun sosiaalisessa mediassa jakaminen tai suullinen eteenpäin kertominen. Se on meidän kaikkien helppo ja nopea tehdä!

share on lovee

Mistä liikkeelle?

Ohjelmaan pääsee mukaan helposti, ilman kirjautumisia yms. Klikkaa tästä -> Suomineidon Personal Trainerin kalenteria ja pääset seuraamaan 30 päivän ilmaista personal trainer ohjelmaa. Kalenteri sisältää linkit ohjelman treeneihin, ravintovinkkeihin, työkaluihin ja artikkeleihin.

Kiitoksia kiinnostuksestasi PtPeteä ja Suomi-Neitoa kohtaan. Tavataan ohjelman parissa ja Facebookin foorumeilla satojen muiden liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneiden Neitojen ja Urhojen kanssa!