iHerb alennuskoodi XEB122

iHerb alennuskoodi XEB122 Suomineidon PT tarjoaa 5$ alennusta!

iHerb alennuskoodi. Saat 5 dollaria alennusta koodilla XEB122

iHerb alennuskoodi XEB122 oikeuttaa viiden dollarin kerta-alennukseen iHerb.comin verkkokauppaan. iHerb tarjoaa edullisesti laajan valikoiman luontaistuotteita, lisäravinteita, vitamiineja, urheiluravinteita, ruokia, lemmikki- ja lastentuotteita ynnä muuta.

Viiden dollarin ensialennuksen lisäksi iHerb tarjoaa edulliset toimitukset, sekä 10% loyalty credittejä jokaisen tilauksen loppusummasta. Tämä 10% siis käytettävissä seuraavassa tilauksessasi.

Lue laaja iHerb-artikkeli iHerb alennuskoodi XEB122 -sivuiltani ja aktivoi alennuksesi kahdella klikillä!
Arrows
iHerb alennuskoodisi täältä!

Pääset tutustumaan iHerbin tarjontaa edullisesti hyödyntämällä tämän tarjouksen. Samalla, kun tilaat hyviä tuotteita, jotka vievät hyvinvointiasi eteenpäin, niin tuet myös Suomineidon Personal Trainer -ohjelman ylläpitoa. Sydämellinen kiitos sinulle, joka käytät XEB122 iHerb alennuskoodia.

iHerb-tilaaminen

iHerbista tilaaminen on helppoa. Käyttöliittymä on englanninkielinen, mutta erittäin selkeäkäyttöinen. Valuutan saat halutessasi käännettyä euroiksi.

Toimituskulut ovat edulliset, 4-6 €. Toimitustapana kannattaa käyttää GlobalMail by DHL. Yli n. 36 € tilauksiin toimitus on super-alennettu.

iHerb on äärimmäisen luotettava toimija. Heidän huipputason varasto ja lajittelukeskus sijaitsee Kaliforniassa. Täysin ilmastoitu ja tietokoneohjattu varasto lähettää tilauksesi matkaan noin parissa tunnissa! Sadat suomalaiset nauttivat heidän palveluistaan joka päivä.

Tullit ja ALV:t

Alle 35.70 € lisäravinne-/ruokatilauksista (22 € kosmetiikka) et maksa tulleja tai ALV:a. Nämä paketit tulevat yleensä suoraan postiisi ilman pysähtymistä tullissa.
35.70 € ylittävistä tilauksista maksat ALV:n 14%. Nämä ostokset jäävät useimmiten tulliin.
Tullimaksu, 12.8% tulee vasta yli 150 € tilauksiin.

Tullaus on helppoa. Saat postilta kirjeellä ilmoituksen, että tavarasi odottaa tullausta. Toimi näin:

  1. Löydät postista tulleesta kirjeestä saapumistunnuksen. Tämä sinun tulee syöttää Tullin nettituontipalveluun.
  2. Nettituontipalvelussa kirjaudu sisään joko pankki-, tai mobiilivarmenteella. Hyväksy käyttäjäehdot. Valitse ”uusi postitullaus”.
  3. Syötä saamasi saapumistunnus, saapumispäivä ja -maa. Valitse tavaran arvon osoittavaksi asiakirjaksi tilausvahvistus. Seuraavaksi eteenpäin ja syötä omat henkilötietosi.
  4. Syötä valmistusmaa ”US”, Tavaran kuvaus -kenttään ”lisäravinteet” ja Tavaran Koodi (nimike) -kenttään ”2106909260” (taric koodi lisäravinteille). Seuraava!
  5. Syötä tuotteiden hinta (ilman rahtia) ja valuutta (voit käyttää kumpaa vain, euroja tai dollareita, mutta älä sekoita summia keskenään). Syötä toimituskulujen hinta ja valuutta. Kuittaa tavarat.
  6. Kaikki tuotteet voivat siis olla saman summan alla, jos ALV sama. Jos tilauksen joukossa kosmetiikkaa tai esim kirjoja, niin näille tuotteille luo oma rivi. Muista jakaa summat oikein. Seuraava!
  7. Voit liittää mukaan kuvakaappauksen tilausvahvistuksesta sinun iHerb sivuilta tai spostista. Tämä on vaihtoehtoinen toimenpide, joka saattaa nopeuttaa käsittelyä. Ilmankin kuvakaappausta tullaukset ovat menneet läpi. Jos ei mene, niin he pyytävät lähettämään s-postia. Silloin voit s-postin forward-toiminnolla lähettää iHerbiltä saamasi s-postin tullille. Mikäli tarvitse apua kuvakaappaukseen, niin netissä löytyy ohjeet. PC:llä ”PRT SCN” -nappula ja Paint.exe toimivat.
  8. Paina seuraavaksi ”Lähetä ilmoitus tulliin”. Jos teet virka-aikana ilmoituksen, niin vastaus ALV-velvoitteesta tulee sinulle todella nopeasti ja tämän jälkeen saat samaiseen tullipalveluun päätösen ja ALV:stä laskun. Maksa lasku ja paketti lähtee toimitukseen!

Tullissa on hyvä puhelinasiakaspalvelu, eli jos tulee mutkia matkaan, niin heiltä saa hyvät ohjeet.

Facebookissa on upea iHerb Suomi-ryhmä, josta saat helposti lisäapua askarruttaviin kysymyksiisi.

share on lovee