Krapula-apu

Krapula-apu on helppo krapulan loivennusprotokolla. Krapula-avussa työ krapulan ehkäisemiseksi on tehty jo ennen kun lähdet paanalle. Ennen siis kun unohdat juoda vettä. Ennen kun unohdat olla ottamatta sitä viski- tai fisupaukkua, jonka lupasit olla juomatta.

Toki pitää muistaa, että mikään ei suojaa krapulalta, jos juot aivan liikaa ja aivan liian useita alkoholijuomalajeja sekaisin. Krapula-apu voi silti vähentää pahaa oloa huomattavasti.

Olitko vielä lauantai-illalla nuori ja villi? Ja nyt on krapula!

Muistamme, kuinka entisaikoina juhlat saivat jatkua aamuun, seuraavaan päivään, ehkä kolmanteenkin. Bileiden päätyttyä olo saattoi olla hetken huteraa, mutta aina näistä kreiseistä bailuista selvittiin. Miten ovat asiat tänään?

Ikävää on, että juhlien jälkeiset sunnuntaiaamut usein muistuttavat siitä, että emme ole enää kaksikymppisiä. Kehomme ei tänäpäivänä ole niin reaktiivinen, uusiutuva eikä vastaanottava, kuin nuorena. Tämä on luonnollista, mutta iästä huolimatta voimme auttaa kehoamme olemaan vastustuskykyisempi krapulaa vastaan.

Mikä sitten selittää nuoren ja vanhemman kehon eron krapulan kestossa?

Vastaus on glutationi, kuningasantioksidantti

Glutationi on nykytiedon mukaan kehomme tärkein antioksidantti. Tällä pienen pienellä, kehomme jokaisessa solussa olevalla, yhdisteellä ovat valtavat vaikuttimet krapulan voimakkuuteen. Vanhetessa kehomme aktiivinen glutationimäärä vähenee.

Alkoholi palaessaan polttaa monenlaista hyvää ainetta kehosta pois. Näiden joukossa on myös aivojen, että maksan glutationi. Glutationin tehtävä on suojata aivojamme, maksaamme ja muita soluja vapaiden radikaalien, sekä asetaldehydin, eli etanolin aineenvaihduntatuotteen aiheuttamalta oksidoitumiselta. Kun glutationin taso juopumisen takia nopeasti laskee, niin tämä aiheuttaa isolta osin krapulassa esiintyvän päänsäryn ja huonon olon.

Krapula-apu -protokolla nostaa glutationin tasoa luonnollisesti.

Wanhat viisaudet auttavat

Muista juoda vettä! 1:1-suhteessa lasillinen vettä per alkoholiannos. Alkoholi poistaa kehosta nestettä, joten on tärkeätä juoda enemmän vettä kuin normaalisti.

Juo yhtä laatua alkoholia. Sekakäyttö tässäkään tapauksessa ei ole hyväksi.

Syö jopa överit suola-, hiilihydraatti- ja kuitupitoista ruokaa ennen illan vieton alkua. Hiilihydraatit ja suola nostavat kohtuu nopeastikin kehon vesimassaa. Tämä laimentaa jonkin verran alkoholin asetaldehydin vaikutusta. Lisäksi vatsa reakoi hiilihydraatteihin aavistuksen samalla tapaa kuin alkoholi, jolloin vatsan happotasopaino, entsymit ja muut ruuansulatukseen liittyvät asiat ovat valmiita vastaan ottamaan alkoholijuomia.

Krapula-apu -protokolla

Krapula-apu on simppeli viiden lisäravinteen yhdistelmä, joka lieventää krapulaasi huomattavasti. Jokainen lisäravinne on luonnollinen ja ne ovat yleisterveyttä edistäviä. Oikeastaan krapula-apu on huippukuntoa himoitsevan ihmisen lisäravinnevalintojen luoma upea sivutuote.

kollageeni NAC

Kollageeni ja NAC

N-asetyylikysteiini + Great Lakes -kollageenituote

Nämä yhdessä luovat raaka-aineet glutationin muodostumiselle. Glutationin biosynteesiin tarvitaan kysteiiniä, glutamiinihappoa ja glysiiniä. Näitä kolmea aminohappoa saat riittävästi näistä kahdesta tuotteesta.

Sinkki

Sinkki on äärimmäisen tärkeä mineraali, jotta glutationi voi toimia oikein solutasolla. Sinkin tehtävä on toimia glutationin ”tarttumapintana” ja energian välittäjänä. Oikea solujen sinkkitaso lisää glutationin ikää ja täten nosta kehon glutationitasoja.

Magnesium

Magnesium ei suoranaisesti vaikuta glutationin toimintaan, mutta sen tärkeyttä krapulan hoidossa ei sovi sivuuttaa. Alkoholin palaminen tuhoaa magnesiumia. Jos magnesiumtasot laskevat liian alas alkaa kehon soluissa tulehdustila. On todella tärkeää, että tätä ei päästetä tapahtumaan.

B-vitamiinit, eritoten B6 ja B12

Sama homma koskee B-ryhmän vitamiineja, ne tuhoutuvat alkoholin palaessa. B6 ja B12 vitamiinit ovat tärkeitä. Sen lisäksi, että nämä auttavat glutationia toiminnassaan, niin ne myös vastaavat omalta osaltaan serotoniinin muodostumisesta. B-vitamiinien tuhoutuminen voi omalta osalta selittää ärtsyä mielialaa krapula-aamuna.

Krapula-apuun riittää, että otat näitä tuotteita päivittäin. Muutamassa viikossa saatat jo havaita eron kun näiden ravinteiden määrät kehossa ovat kohonneet paremmalle tasolle. Magnesiumia, b-vitamiinia ja N-asetyylikysteiiniä voit ottaa tupla-annoksen juhlaa ennen.

Krapula-apu -tuotteet edullisimpaan hintaan iHerb.comin verkkokaupasta

iHerb-ensitilaaja saa viisi euro alennusta. Sieltä tilaaminen on helppoa, vaaratonta ja edullista. Mikäli olet kiinnostunut tietämään lisää iHerbistä tilaamisesta, niin voit ottaa minuun yhteyttä facebook-sivustoni kautta.

Olkoot sunnuntaiaamumme tulevaisuudessa aavistuksen kirkkaampia!