Suomineidon Personal Trainer konsepti feat

Konsepti tutuksi – Suomineidon Personal Trainer

Konseptina Suomineidon PT on simppeli. Suomineidon PT on nettivalmennus, joka tarjoaa sinulle hyviä terveystapoja opittavaksi.

Suomineidon Personal Trainer on tarkoitettu koko Suomen kansalle. Siitä syystä ohjelmaa ei ole naputeltu yhdelle A4-paperille. Suomineidon PT tarjoaa monipuolisesti vaihtoehtoja, joilla voit parantaa omaa ja lähimmäistesi hyvinvointia.

Meitä on tässä maassa moneksi ja terveyttä voi lähestyä todella monelta kantilta. Siksi näin.

Työkalut ja tarvikkeet

Verkkovalmennukseen osallistuaksesi sinun ei tarvitse hankkia mitään. Olen laatinut muutamia hyödyllisiä työkaluja, joilla saat vahvistettua valmennuksesta saatavia tuloksiasi.

Ruokaahan meidän kaikkien on syötävä. Kiiteltyihin ostoslistoihin on merkattu tarkoituksellisesti edullisimmat, terveelliset ruoat. FB-ryhmässä ja valmennuksen edetessä tulemme varmasti hi-fistelemään muiden raaka-aineiden ja joidenkin eksoottisempien, hyvien ruokien kanssa.

Valmennus sisältää myös tarkkaan laaditun lisäravinneprotokollan. Sen saat edullisimmin hankittua tarjoamieni kumppanuusmarkkinointilinkkien kautta. Lisäksi Fitnesstukku.fin tarjonta sisältää käyttämämme treenivälineet ja mahdollisesti tarvitsemasi treenivaatteet varsin kohtuulliseen hintaa.

Yksilöllisyys huomioon

PtPete.netin Suomineidon Personal Trainer ei ole kokoelmä blogitekstejä, vaan yksilöllisesti ohjautuva valmentaja netissä. Tulet huomaamaan kuinka saat helposti ja hauskaa pitämällä oman kuntosi ja terveytesi uuteen nousuun.

Valmennuksessa on otettu huomioon yksilölliset lähtötasot ja viikottaiset haasteet ajankäytössä yms. Voit itse valita, että kuinka korkealta ja kuinka syvälle haluat sukeltaa.

Valmennuksen kolme syvyystasoa:

 1. Pikaohje

  Pikaohje on nopea yhden sivun silmäsy päivän ohjelmaan.

  Jokaiselle päivälle löydät palvelusta pikaohjeen, jossa listattu päivälle aktiivisuus ja ravintotavoitteita. Tämän päivityksen lukemalla saat nopean raapaisun terveyttä edistäviin elämäntapoihin. Se on nopein tapa hakea terveysinspiraatiota kiireelliseen päivääsi.

  Pikaohjeesta löydät linkit tason kaksi kyselyyn ja tason kolme artikkeleihin.

 2. Päivittäinen kysely

  Päivittäinen kysely ja sen mukaan ohjautuva päiväsuunnitelma.

  Kysely ottaa aikaa vain minuutin, pari. Sen avulla kartoitamme vireystilaasi, ajankäyttö- ja liikuntaympäristömahdollisuuksia. Näiden avulla valmennus laatii sinulle päivälle aktiviteettejä.

 3. Valmennusartikkelit

  Artikkelit ja syventävät luotauksen terveyden perusteisiin.

  Nämä ovat perinteisempiä, blogipostauksen tapaisia artikkeleja, joihin sisältyy aina valmennuksellinen näkökulma.

Päivittäinen aktivointi

Voimme saavuttaa parhaan itsemme vain luomalla arkeemme hyviä, uusia terveystapoja. Parhaat tulokset, tai oikeastaan tulokset ylipäätään ovat mahdollisia vain, jos vahvistamme näitä tapoja lähes päivittäin.

Tutkimukset sanovat, että uuden tavan luomiseen tarvitsemme toistoa ko. toiminnalle 48-60 kertaa. Tämä nettivalmennus tarjoaa sinulle päivittäin muistutuksen näiden tapojen vahvistamiseksi. Kun tuot päivääsi uusia hyviä asioita, niin silloin vanhat, meitä palvelemattomat tavat siirtyvät lähes automaattisesti pois. Upeeta!

Kyselyihin perustuva ohjaus

Kyselyihin perustuva ohjaus tekee tästä nettivalmennuksesta oikeasti henkilökohtaisen. Oma personal trainer veloituksetta.

Suomineidon PT:n päätavoite on palvella sataatuhatta Suomalaista. Yksikään näistä valmennuskokemuksista ei tule olemaan samanlainen!

FB-ryhmän vertaistuki js FB-sivut

Kukaan ei ole tässä maailmassa saavuttanut mitään suurta yksin. Suomineidon Personal Trainerin FB-ryhmä ja sen tarjoama vertaistuki on yksi tärkeimmistä valmennuksen tukipilareista.

Suomineidon PT FB-sivut kertovat uusimmista ohjeista ja artikkeleista ensimmäisenä. Älä missaa niitä, vaan saa muistukset suoraan omaan Faceesi.

Näitä lisäetuja ei kannata jättää hyödyntämättä. Liity mukaan yllä olevista linkeistä.

Kaikki käytössäsi veloituksetta

Muistathan, että palvelu on käytössäsi veloituksetta vain sinun ansiosta. Palvelun mahdollistavat iHerb.com:n ja Fitnesstukku.Fi:n kumppanuusmarkkinointi. Voit tukea Suomineidon Personal Traineriä tukemalla omaa hyvinvointiasi.

Mikäli et koe kyseisten yritysten lisäravinteita, vitamiineja tai treenivälineitä ja -vaatteita tarpeellisiksi, niin voit olla auttamassa palvelua kertomalla siitä kauniin sanan sosiaalisessa mediassa tai perhe-, ystävä- ja työpiireissäsi. Kiitos kuuluu sinulle!

Suomineidon Personal Trainerin ensimmäinen sääntö on, että ”siitä saa puhua”. Toisen säännön jo tiedätkin:

share on lovee