Mieli ja sen terveyden vaalinta

Mieli ja sen hyvinvoinnin vaalinta on avainasemassa, kun tavoittelemme hyvää olotilaa. Se on yhtä tärkeää kuin terveellinen ravinto tai liikunta. Hyvä asia on, että ravitseva ruoka ja oikeaoppinen liikunta vahvistavat hyvää mieltä.

Nykyaika ja varsinkin urbaani ympäristö asettaa valtavia haasteita henkiselle terveydelle. Ilmansaasteet, ruokien lisäaineet, kiire, melu, 24h valot, näyttöpäätteet, tavoitekeskeinen yhteiskunta ja monet muut nykyajan harmit veroittavat mielemme hyvinvointia isolla kädellä.

Meidän on tehtävä aktiivista hyvinvointityötä, jotta mielemme pysyy kirkkaana kaiken tämän ylimääräisen hälyn keskellä.

Työkaluja fiiliksen parantamiseen

Tavoitteet

Mikään ei paranna fiilistä paremmin, kuin tekemättömien asioiden loppuunsaattaminen. Mieltä painavat asiat ovat kuin tummia heliumpalloja, jotka jatkuvasti hämärtävät näkökenttäämme ja saattavat luomallaan pimeydellään meidät uuvuksiin. Luo tarkka lista tekemättömistä asioista ja aseta näiden valmiiksi saattamiseen tarkat tavoitteet. Sisällytä tavoitteisiin aikamääreet ja askeleet niiden valmiiksi saamiseksi.

Se on maailman paras fiilis, kun saat tavoitteesi valmiiksi ja pääset puhkaisemaan sen näkökentääsi varjon langettavan kuplan. Maailma on niin kirkas.

Meditaatio ja hiljentyminen

Meditaatio on voimakkain tapa kerätä voimia tekemättömien asioiden loppuunsaattamiseen. On uskomatonta, kuinka paikallaan olo ja hiljaisuus voi olla niin voimistuttavaa. Harva meistä on kertaakaan elämässään istunut yksin, täysin hiljaa, liikkumatta 30 minuuttia.

Yleensä tekemättömät asiat tai murheet ovat tekemättä sen takia, että sinulla on niiden suhteen muodostunut ratkaisematon pulma. Asiat ovat niin sanotusti solmussa. Hiljentyminen kuljettaa luoksesi avaimen, jolla voit ratkaista painavankin asian. Se tapahtuu useammin kuin uskotkaan.

Meditaatio ei ole mitään ihmeellistä. Se on vain hiljentymistä ja omaan rauhalliseen hengitykseen keskittymistä. Istu paikoillasi 30 minuuttia. Vastusta kaikkeä ärsykettä, joka vaatii sinua liikkumaan, nousemaan ylös, katsomaan kelloa yms. Noin 20 minuutin paikkeilla koet taianomaisen hetken. On kuin koko maailma olisi pysähtynyt. Tunto kehostasi katoaa, tunnet vain kevyen olon ja lämmön rinnassasi. Tämä lämpö on kuin energiapallo sisälläsi, joka sisältää kaiken universumista. Saatat nähdä tämän pallon suljettujen silmäluomiesi alta.

Tämä rauhallinen tila ojentaa sinulle vastauksia painaviin juttuihin. Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Poimit vain tämän avaimen ja avaat sillä elämäsi lukkotilanteet.

Metsäkävely

Saatat saavuttaa edellämainitun tilan ja sen edut metsäkävelyllä. Metsä laskee verenpainettasi ja sitä käytetään masennushoitona. Metsässä ja siellä oleskelussa on taikaa.

Suomineidon Personal Trainer rauhoittaa

Suomineidon Personal Trainer nettivalmennuksessa otetaan mielen hyvinvoinnin seikat vahvasti huomioon. Rauhoittuminen on myös tärkeä osa palautumista. Tarvitsemme sitä tiellämme elämän kuntoon. Tervetuloa mukaan! Valmennus on käytössäsi veloituksetta. Se on sinun ansiota!

share on lovee