Terveellinen Ruokavalio on tasapainoa

Terveellinen ruokavalio tarkoittaa sitä, että kehosi ravintotarpeet ovat tasapainoisesti täytetty. Tämä tasapainon löytyminen ei tule tapahtumaan yhdessä yössä, vaan se vaatii keholta aikaa.

Terveellinen ruokavalio ei ole se ruokavalio, joka on kirjoitettu Suomineidon Personal Trainer -ohjelmaan. Suomineidon PT -ohjelman ruokavalio on tehotoimi, jolla käynnistetään kehosi vahvistamaan signaaleita, joidenka avulla tulet löytämään kehollesi luontaisen hyvän tavan syödä. Tulet siis löytämään sinulle sopivan, terveellisen ruokavalion itse. Tämä tapahtuu ajan kanssa.

30 päivän ajassa opit kaiken tarpeellisen, työ sen jälkeen jatkuu.

Onko Suomineidon PT -ohjelma dieetti?

Suomineidon PT:n ravinto-osiossa annetaan selkeät ääriviivat, joiden sisäpuolella syömisten suhteen on hyvä pysyä. Proteiinin, rasvan ja hiilihydraattien osuudet vaihtelevat aktivisuustasojen ja sukupuolen mukaan. Tärkeintä on siis herätellä se oma keho kuulemaan sitä, että mitä se tarvitsee. Sokerin himo ei välttämättä ole sokerin himoa itsessään, vaan ehkä signaali siitä, että ravinnossa on liian vähän laadukkaita hiilihydraatteja tai proteiinia.

Tiukkaa dieettiä ei yleensä kannata seurata, vaan kannattaa keskittyä kehon monipuoliseen ravitsemiseen. Ei ole olemassa valmista tiekarttaa sinulle parhaimpaan ruokailutottumukseen. Kehosi omat signaalit ovat herätettävä jotta löydämme perille. Hermostosi ja aivojesi paritanssi on saatettava harmoniaan.

30 päivän aikana tulemme oppimaan, kuinka syödä maukkaan puhtaasti ja opimme rentouttamaan kehoamme, jotta kehon viestit tulevat läpi. Kehon signaalien taidokkaasti tulkitseminen on koko elämän kestävä oppitunti, mutta tämän 30 päivän aikana saat siihen paljon työkaluja.

Ravinnerikasta ruokaa, runsaasti

Ravinnerikkaan ruoan pohjalle on Suomineidon Personal Trainerin ravinto-ohjaus luotu.

Tulemme käymään läpi, että kuinka saamme lisättyä kasviksien osaa ruokailussamme maukkaasti. Luomme syvän katsauksen ravintorasvoihin, niiden luomiin sudenkuoppiin sekä niiden suomiin mahdollisuuksiin. Hiilihydraatitkaan eivät ole pelkkää tyhjää energiaa, niidenkin laadulla on väliä.

Ihmisbiologia on äärimmäisen monimutkaista ja kaikki, jotka sitä haluavat tutkia löytävät loputtoman määrän tutkimusdataa netistä selattavaksi. Täällä tehdään vaikeasta jutusta yksinkertaista ja tylsistä jutuista värikästä, herkullista ja maistuvaa ruokaa!

Tervetuloa mukaan ravintomatkalle

Olemme varmoja, että tämä 30 päivän matka tulee olemaan antoisaa ja se tulee jättämään hyvän maun suuhun.

Suomineidon Personal Trainer -palveluhan on käytössäsi veloituksetta. Sinä mahdollistat sen!

share on lovee