Terveyden perusedellytykset

Terveys ja sen kolme kulmakiveä ovat terveellinen ruokavalio, terveysliikunta ja mielen tasapaino. Tavoitteemme on näitä kolmea elintärkeää elintapaa voimistamalla parantaa elämänlaatuamme huomattavin askelin. Näin tulemme tekemään Suomineidon Personal Trainerin 30 päivän nettivalmennuksen aikana. Siistiä, että olet messissä.

Mihin ja miten terveyden kolme kulmakiveä vaikuttavat?

Ensimmäinen asia, joka hoituu kuntoon, kun alamme pitämään huolta hyvästä syömisestä, liikkumisesta ja mielen virkeydestä on suolistomme kunto. Suoliston kunnon paraneminen jo itsessään tuo valtavan määrän energiaa käytettäväksi päiviisi. Kun suolistostamme on pidetty huolta, niin kuntomme kohenee automaattisesti.

Meidän saatettava peruspilarit paikoilleen, jotta saavutamme liikunnan kautta huipputuloksia. Meidän tulee ensin aloittaa terveysliikunta ja sitä kautta voidaan lisätä tavoitteellista toimintaa. Voit toki hypätä suoraan salille ja alkaa kiskomaan rautaa ylös ja saada lihaskasvua, mutta se ei yleensä suuresti paranna hyvinvointia tai terveyttä.

Mielenrauhan tavoittaminen on usein haastavaa. Hoida kaksi ensimmäistä askelta, ruoka ja liikunta kuntoon, niin mielen rauhoittaminen käy helpommin. Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus. Se mitä mielessä liikkuu heijastuu ruumiiseen ja terveyteen. Missä kunnossa sitten oletkin, kanna se kunto ja kroppa aina ylpeydellä. Se antaa voimaa pitkälle!

share on lovee