Treenivälineet ja urheiluvaatteet

Suomineidon Personal Trainer nettivalmennuksessa tulemme tarvitsemaan vain muutamaa treenivälinettä. Urheiluvaatteetkin ovat vapaa valinteiset. Silloin kun niitä käyttää, niin niiden on hyvä olla teknistä materiaalia ja säänmukaiset.

Fitnesstukku.fi tarjoaa parhaat valikoimat molemmista mielyttävillä hinnoilla.

Treenivälineet, joita tarvitset

Vastuskuminauha

Vastuskuminauha on äärimmäisen hyvä harjoitusväline. Tulemme käyttämään sitä hartiaseudun kuntouttamiseen ja jumppauttamiseen. Lisäämme sillä vastusta kehonpainotreeneihin. Vastuskuminauha on myös käytännöllinen treenien lämmittelyssä.

Trigger Point – Hermopistepallo

Hermopistepallo on pieni, kova pallo, jolla pääsemme avaamaan kipupisteitämme ja lihaskalvolinjojamme. Kovalla, noin kuuden sentin halkaisijan pallolla saamme simppeleillä harjoitteilla lisää liikkuvuutta, voimaa ja energiaa. Tuntuu, että tämä on silkkaa noituutta, mutta hermopistepalloilu oikeasti toimii!

Voi käyttää myös jää- tai pienikokoista harjoituspesäpalloa.

Leuanvetotanko

Leuanvetotanko on huikean hyvä apuväline lievittämään hartiaseudun kiputiloja. Leukoja ei tarvi vetää. Ilman niitäkin tangosta on hurjan paljon hyötyä, mutta kerran kun tämä hommataan, niin harjoitellaan se leuanvetokin!

Treenivaatteet

Fitnesstukun valikoima on täynnä mitä tyylikkäämpiä treenivaatteita. Suomineidon Personal Trainer ei ole mikään muotihirmu, mutta sinä tiedät mitä haluat ja tiedät mitä tehdä.

share on lovee